Voor Johan Lyssens, financieel expert en trainer, bestaat er geen enkele twijfel over: cash is voor elke onderneming levensnoodzakelijk. Cash is nodig om te kunnen investeren en te kunnen groeien. En onze expert is formeel: ook binnen de onderneming zelf is cash te vinden!

Johan LyssensJohan is financieel consultant en spreekt regelmatig tijdens opleidingsseminaries voor accountants, financieel directeurs en CEO’s.

Johan Lyssens zal ook spreken tijdens een seminarie van Edebex, waar hij het zal hebben over de optimalisering van de cashflow. Daarnaast bespreekt hij ook een cruciale kwestie, namelijk: de invloed van niet-financiële managers op de financiën van hun onderneming. Ook legt hij uit hoe de financieel directeur en accountant moeten samenwerken om de mogelijke bronnen van liquiditeit binnen de onderneming zelf op te sporen.

Lees zijn getuigenis hier.

Op zoek naar liquiditeiten voor uw onderneming?

Edebex - témoignage-financement-entreprises-factoring

En als u uw facturen nu eens zou verkopen?

Door uw facturen te koop aan te bieden op het platform van Edebex, kunt u snel over de liquiditeiten beschikken die u nodig hebt. Bovendien kan dat in alle veiligheid, want Edebex staat zelf in voor het incasso van de vorderingen die u op zijn platform verkoopt.

Wilt u graag weten hoeveel de verkoop van een factuur u kan opleveren?

Doe de test!