Samenwerken met grote ondernemingen impliceert vaak dat u heel lange betalingstermijnen moet aanvaarden. Door zijn facturen op Edebex te verkopen, kan bewaringsbedrijf Securiguard op elk ogenblik over de liquiditeiten beschikken die het nodig heeft voor zijn dagelijkse werking.

Screen Shot 2016-05-06 at 12.37.34

Voor CEO Alain Claeys van Securiguard is de mogelijkheid om zijn facturen op het Edebex-platform te verkopen, onontbeerlijk voor de financiële gezondheid van zijn activiteit. “We werken met grote groepen en ondernemingen die behoorlijk lange betalingstermijnen hanteren,” zo zegt hij. “Als we ons personeel tijdig willen betalen, doen wij een beroep op Edebex. Edebex biedt ons de mogelijkheid onze facturen op hun site te koop aan te bieden. Enkele dagen later staat het geld op onze rekening.”

Dankzij die faciliteit kon Alain Claeys zijn bedrijf opstarten zonder zich in de eerste maanden van zijn bestaan zorgen te moeten maken over de financiering, want die wordt verzekerd door de verkoop van zijn lopende facturen. “Het lijdt geen twijfel dat ik mijn bedrijf zonder Edebex nooit had kunnen opstarten. Ze waren er van de eerste dag, en ik denk er zelfs niet aan om zonder hen te werken. »

.”

Op zoek naar liquiditeiten voor uw onderneming?

Edebex - témoignage-financement-entreprises-factoring

En als u uw facturen nu eens zou verkopen?

Door uw facturen te koop aan te bieden op het platform van Edebex, kunt u snel over de liquiditeiten beschikken die u nodig hebt. Bovendien kan dat in alle veiligheid, want Edebex staat zelf in voor het incasso van de vorderingen die u op zijn platform verkoopt.

Wilt u graag weten hoeveel de verkoop van een factuur u kan opleveren?

Doe de test!