Gespecialiseerde evenementenbureaus moeten aan hun leveranciers vaak voorschotten betalen vóór de evenementen zelf plaatsvinden, terwijl hun klanten zelf pas na een heel lange termijn betalen. Experience Agency vond in Edebex een snelle en efficiënte oplossing voor dat dilemma.

Benoît De BurgeExperience Agency is gevestigd in Brussel en heeft vandaag 15 werknemers in dienst. Haar activiteit steunt op drie pijlers:
• Standenbouw;
• De organisatie van evenementen;
• Merkactivering.
De grootste problemen die Experience Agency kende, waren het gevolg van de lange periode tussen het moment waarop ze bij grote projecten zelf de kosten moesten betalen en het moment waarop ze de betaling van de klant ontvingen. “Enerzijds vragen onze transporteurs en de agentschappen die hostesses leveren voorschotten, maar anderzijds betalen de meeste van onze klanten zelf pas na 60 dagen, op het einde van de maand” vat CEO Benoit De Burge samen. “Dankzij Edebex hebben wij de garantie dat we op elk ogenblik over het nodige bedrijfskapitaal beschikken om die voorschotten te betalen. »

Op zoek naar liquiditeiten voor uw onderneming?

Edebex - témoignage-financement-entreprises-factoring

En als u uw facturen nu eens zou verkopen?

Door uw facturen te koop aan te bieden op het platform van Edebex, kunt u snel over de liquiditeiten beschikken die u nodig hebt. Bovendien kan dat in alle veiligheid, want Edebex staat zelf in voor het incasso van de vorderingen die u op zijn platform verkoopt.

Wilt u graag weten hoeveel de verkoop van een factuur u kan opleveren?

Doe de test!