Tijdens een interview op een recent geaccrediteerd seminarie, georganiseerd door Edebex, voor boekhouders en financiële leidinggevenden pleitte professor Guy Parmentier voor een pedagogischere communicatie tussen de boekhouder en zijn klant.

Als specialist in financiële analyse had Guy Parmentier de optimalisering van het bedrijfskapitaal gekozen als onderwerp voor zijn toespraak. Voor een goede analyse van het bedrijfskapitaal moet de manier waarop de jaarrekeningen van een onderneming worden voorgesteld, volledig worden herzien, vindt deze specialist. Hij pleitte ook voor een andere, pedagogischere communicatie tussen de boekhouder en zijn klant. Om daartoe te komen, raadt hij een methode aan die uit de Verenigde Staten komt: het Management Balance Sheet. Dit is een uittreksel van zijn betoog.

 

Op zoek naar liquiditeiten voor uw onderneming?

Edebex - témoignage-financement-entreprises-factoring

En als u uw facturen nu eens zou verkopen?

Door uw facturen te koop aan te bieden op het platform van Edebex, kunt u snel over de liquiditeiten beschikken die u nodig hebt. Bovendien kan dat in alle veiligheid, want Edebex staat zelf in voor het incasso van de vorderingen die u op zijn platform verkoopt.

Wilt u graag weten hoeveel de verkoop van een factuur u kan opleveren?

Doe de test!