Werken voor ondernemingen uit de Belgische bouwsector, houdt verplichtingen in waardoor traditionele factoring onmogelijk wordt. Door haar facturen te verkopen op het Edebex-platform, kan NWP de liquiditeit krijgen die ze nodig heeft.

NWP-financiëring-onderneming-liquiditeiten-factoring NWP is gespecialiseerd in metaalconstructies en het onderhoud en de recyclage van metaalstructuren. Ze heeft de voorbije jaren een indrukwekkende groei gekend. “Maar als we die groei willen financieren via traditionele factoring, stoten we jammer genoeg op een muur,” zegt CEO Linda Vangilbergen van NWP. “In onze activiteit geldt een inhoudingsplicht, waardoor we geen beroep kunnen doen op factoring.”
Gelukkig kan NWP rekenen op het Edebex-platform om haar facturen te koop aan te bieden en op die manier de nodige liquiditeit te krijgen. “Wij werken systematisch samen met Edebex voor bepaalde klanten, en af en toe ook voor andere. Maar in de toekomst willen we echt veel frequenter gaan samenwerken met Edebex.”

Op zoek naar liquiditeiten voor uw onderneming?

Edebex - témoignage-financement-entreprises-factoring

En als u uw facturen nu eens zou verkopen?

Door uw facturen te koop aan te bieden op het platform van Edebex, kunt u snel over de liquiditeiten beschikken die u nodig hebt. Bovendien kan dat in alle veiligheid, want Edebex staat zelf in voor het incasso van de vorderingen die u op zijn platform verkoopt.

Wilt u graag weten hoeveel de verkoop van een factuur u kan opleveren?

Doe de test!